butikslokaler-hobro.dk: Butik i Hobro

Butik i Hobro

Om Hobro:

Hobro er en købstad med beliggenhed i bunden af Mariager Fjord. Der er 12.083 indbygger i købstaden som hører til Mariagerfjord Kommune i Region Nordjylland. Hobro ligger nær den nord-syd gående motorvej E45, og der er derfor gode til og frakørselsmuligheder til Hobro. Hertil er Bobro en stationsby mellem Aalborg og Randers, hvorfor der ligeledes er gode muligheder med offentlig transport.

 

Virksomhed i Hobro:

Hobro har mange tilkørselsveje og ikke mindst muligheden for offentligtransport mellem byerne Aalborg og Randers. Den gode placering giver rige muligheder for etablering af mange forskellige slags virksomheder i Hobro. Hobro har generelt oplevet en stor vækst i erhvervslivet, alene fra 2000 til 2005 blev 2000 nye virksomheder etableret

 

Værd at besøge i Hobro:

-          Vikingecenter Fyrkat

-          Gasmuseet

-          Verdenskortet Ved Klejtrup Sø

-          Lystfartøjsmuseet.

 

Hobros geografi:

Hobro har et areal på 792,92 km2. Med byens 12.083 indbyggere er Hobro en mindre købstad. Hobro har gode togforbindelser til Aalborg og Randers. Hobro ligger nær den nord-syd gående motorvej E45, og der er derfor gode til og frakørselsmuligheder til Hobro.

 

Links om Hobro

Om Hobro på Wikipedia

Link til Hobros hjemmeside

Kort over Hobro

Erhvervslokaler i Hobro

Søg erhvervslejemål i Hobro

Søger du butikslokaler?

Søger du lokaler til butik? Så kan vi hjælpe. I højre side kan du oprette en søgning efter butik til leje eller butik til salg. Du kan også se en oversigt over de mange ledige butikslokaler på markedet lige nu.